Eerste behandeling 60 min € 40,-

Deze behandeling begint met het intake gesprek. Ik wil het een en ander van je weten voordat we gaan beginnen. Na het intakegesprek en de uitleg over mijn werkwijze gaan we samen kijken naar de producten die je gebruikt en wat je wilt verbeteren aan je huid. Daarna is het tijd voor de behandeling. Deze bestaat uit een reiniging en peeling, daarna een huidanalyse. Deze behandeling ronden we af met een massage met masker en product advies.

Basis behandeling 45 min € 50,-

Deze behandeling bestaat uit een reiniging en peeling van het gezicht, onzuiverheden verwijderen zoals milia/gerstekorrels, mee-eters en puistjes, epileren van de wenkbrauwen, een heerlijke massage met masker van decolleté, gezicht, nek en schouders. Deze behandeling sluiten we af met een dag/nacht verzorging

Deluxe behandeling 75 min € 65,-

Deze behandeling komt overeen met de basis behandeling en heeft als toevoeging een extra ampul aan jouw huidtype aangepast, een lange massage van decolleté, gezicht, hoofdhuid, oren, nek en schouders.

Clean it 30/45 min € 30,-/€ 40,-

Deze korte behandeling is ideaal voor een huid die wat last heeft van onzuiverheden. De behandeling omvat een reiniging, peeling, epileren en onzuiverheden verwijderen. We sluiten af met een kalmerend masker.

Quick boost 30 min € 30,-

Voor een oppepper van de huid en een relax momentje tussendoor. Deze behandeling bestaat uit een reiniging en een peeling, extra verzorgende ampul, massage met een masker en wordt afgesloten met een dag /nachtverzorging.

Wimpers en wenkbrauwen verven € 20,-

Om uw een vollere wenkbauw te geven of uw wimpers voller of langer te doen lijken