Natural Face Lifting

Natural Face Lifting is een manuele behandeling, een verjongingskuur voor het gelaat, de hals en het decolleté; een natuurlijke facelift voor vrouwen en mannen. Natural Face Lifting is een zachte, efficiente methode om het

verouderingsproces te vertragen. Het gaat om een natuurlijke huidverjongingskuur, een uitgekiende behandeling die zalig inwerkt op lichaam en geest, en de huid een ware boost geeft.

Resultaat:

• diepe gelaatsrimpels vervagen, • kleine rimpels verdwijnen, • de oogcontouren worden gladder, • de huid wordt gezonder en vitaler, verzakkingen worden gelift, • betere doorbloeding van de huid en hogere zuurstofaanvoer naar de cellen, • duidelijk waarneembaar effect op de basistonus en de elasticiteit van de huid en het onderliggend spierweefsel, • gelaatscontouren worden strakker, • al na 1 behandeling heeft de huid een onweerstaanbare éclat.

De behandeling: U ervaart een unieke combinatie van intense massagetechnieken die de huid activeren en in een optimale conditie brengen.  De daaropvolgende drainage verwijdert afvalstoffen en bevordert de hydratatie van de huid, uw natuurlijke weerstand wordt versterkt waardoor

de huid helemaal in balans wordt gebracht.       De beleving: een unieke techniek die wereldwijd bijzondere reacties krijgt. Natural Face Lifting is meer dan het vinden van uw natuurlijke schoonheid. Het brengt rust en balans, een ultiem genieten.

Het meest dol ben ik op de Sculp behandeling! Deze zal ik je aanleren zodat jij jezelf elke dag kunt voorzien van een massage die je huid doet verbeteren en stralen!!! Deze methode werkt ideaal voor van alles! Fijne lijntjes, pukkeltjes, zwakke bloedvaatjes, de huid wordt steviger en ziet er in zijn geheel veel gezonder uit!

Tone Booster

De tonebooster is een korte en krachtige behandeling van het spierweefsel van het gelaat. Een Beauty for One Day Treatment, omdat er onmiddellijk resultaat is en dat ook enkele dagen zo blijft. Een ideale behandeling voor speciale gelegenheden! Deze behandeling wordt ook afgewisseld in een kuurvorm.

Collageen Booster

Is een behandeling van het bindweefsel die speciaal ontwikkeld is voor de natuurlijke aanmaak van collageen. Een ware Boost! Deze behandeling wordt ook afgewisseld in een kuurvorm.